Met de Mijn HartslagNu app kun je reanimatie-oproepen ontvangen. Standaard alarmeren wij je via de app op basis van je ingevoerde woon- en werkadres.

Download de app

De Mijn HartslagNu app is de app van HartslagNu. Deze app kun je nu downloaden:

De app is beschikbaar vanaf Android 9.

Voordelen van de Mijn HartslagNu app

De Mijn HartslagNu app vervangt de oude HartslagNu app.

Stabielere alarmering

Met deze app hebben we een stabielere alarmering. Dit komt door het volgende:

  • De app alarmeert je standaard op basis van je woon- en werkadres waardoor het niet nodig is om de app op de achtergrond actief te houden.
  • Ook als de app niet actief is, ontvang je dus een alarmering.
  • De oude app alarmeerde je alleen op basis van je gps-locatie. Deze manier van alarmeren bleek niet altijd even betrouwbaar, omdat Google en Apple de app na 24 uur automatisch afsloten. Hierdoor kon je alarmoproepen missen.
  • Mensen die de oude app niet geïnstalleerd hadden, werden via sms gealarmeerd op basis van hun woon- en werkadres. Via de nieuwe app alarmeren we ook op woon- en werkadres en is de alarmering sneller dan bij sms. Ook valt de oproep meer op door het aanzetten van de instelling kritieke meldingen.

Opvallend geluid alarmoproep

Het geluid van een alarmoproep in de app is onderscheidend ten opzichte van het geluid van een sms-bericht, waardoor het meer opvalt. Ook kun je in de app direct reageren, het reanimatieadres zien en er met Google Maps naartoe navigeren.

Kritieke meldingen: door niet-storen of stilmodus

Je kunt kritieke meldingen aanzetten waardoor meldingen altijd met een geluid of een tril binnenkomen, ook als je telefoon in de niet-storen- of stilmodus staat. Hierdoor merk je een alarmoproep beter op. Dit is wel afhankelijk van bepaalde instellingen. Lees hier meer over.

Zelf controle over volgen locatie via gps

Ben je onderweg en even niet op je woon- of werkadres? Dan kun je tijdelijk je gps-locatie met ons delen via de app. Dit kun je voor maximaal 24 uur doen. Als de tijd is verstreken, ontvang je een pushmelding om het opnieuw in te stellen. Zo weet je altijd dat jouw gps-tracking nog actief is. Als we jouw locatie volgen, zie je dat aan het pijltje bovenin de statusbalk van je mobiel.

Het zelf instellen van gps-tracking voldoet beter aan de steeds strenger wordende privacyregels en sluit aan bij andere apps die gps-tracking aanbieden. Lees hoe je de alarmering via gps aanzet.

Vragenlijst invullen via de app

Een nieuw onderdeel is dat je in de app de vragenlijst kunt invullen en oude vragenlijsten kunt bekijken. Deze vragenlijst ontvang je van ons na iedere reanimatiemelding.

Meer weten en tips

Veelgestelde vragen

Alle vragen en antwoorden lezen? Ga naar de veelgestelde vragen.